Tips & tricks
Kaasschotels als dessert; zo pak je het aan!
Uiteraard beslis je helemaal zelf of je voor kaas of een zoet dessert gaat.
Kan je niet goed kiezen, dan ga je toch gewoon voor BEIDEN!
Maar wat serveer je dan eerst? De kaas of het zoete dessert?
De Franse en meest traditionele manier van een kaasplank serveren is vóór het dessert.
Daarna sluiten zij de maaltijd af met een zoet dessert.
De Britten keren het om: die eten kaas na hun dessert.
Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om wat je zelf lekker vindt!
Wij voorzien voor jullie een decoratieve dessert-kaasschotel (want geef het toe, je eet toch ook een klein beetje met je ogen!)
Naam | Prijs | Koop |
---|---|---|
dessert-kaasschotel | 9,95 € / persoon |
Onze suggestie om een broodje te voorzien bij je dessertschotel:
Maak je keuze uit onze suggesties:
Naam | Prijs | Koop |
---|---|---|
crunchy pistolet (ENKEL verkrijgbaar op vrijdag en zaterdag | 00,80 € / stuk | |
rozijnenbol (ENKEL verkrijgbaar op bestelling; uiterlijk tegen 16u de dag vooraf) | 0,85 € / stuk |
Wil je het helemaal afmaken? Serveer dan ook een zoete dessertwijn!
Extra suggestie bij kaas, paté en dessert:
Zoete witte wijn 2022 Domaine de laguille vinde pays des côtes de gascogne – €13,34 per fles (5+1 GRATIS = €11,12 per fles)