Alles vers voor u gemaakt

kwaliteitsproducten Met liefde bereid

Al meer dan 25 jaar staan wij, Ivo en Isabel, klaar voor jullie, onze klanten. Onze passie voor het vak hebben we doorgegeven aan onze kinderen. Bavo en Jenthe zijn ook dagelijks te vinden in de winkel. Dankzij ons enthousiasme kunnen wij jullie elke dag lekker, vers en kwaliteitsvol eten aanbieden. Goed eten gaat bij ons altijd gepaard met een glimlach.

Klik hier om te bestellen
tijd voor qualtiy time

Feestfolder

Momenten samen met vrienden en familie zijn momenten om te koesteren. Het zijn ook momenten waarop je liever geen uren in de keuken staat om het eten voor te bereiden terwijl je gasten gezellig bijpraten. Daarom zorgen wij voor jou. Van hapjes over gourmetschotels tot hele buffetten; voor elke gelegenheid hebben wij de juiste feestformule.
Gezellig tafelen is ons kwaliteitsmerk.

Ook voor feesten met grotere groepen, vanaf 20 personen, hebben we gespecialiseerde formules die jouw evenement een schot in de roos maken.

Bekijk de verschillende formules
Thuis aan de slag!

Braadwijzers

Hulp nodig? Ben je thuis gekomen met al die super lekkere schotels en gerechtjes, maar weet je niet goed hoe je ermee aan de slag kan? Geen probleem, wij hebben het voor jou even uitgelegd! Bekijk onze “tips & trics” en mensen ontvangen wordt kinderspel! Succer ermee en vergeet niet te genieten.

Tips & tricks