Alles vers voor u gemaakt!

kwaliteitsproducten uit onze beenhouwerij

Bij onze beenhouwer in Beveren kunt u voor allerlei heerlijke gerechten terecht. In onze winkel kunt u bijvoorbeeld al terecht voor charcuterie en salades voor op uw boterham, maar ook vers vlees voor uw dagelijkse maaltijden behoort tot de mogelijkheden. Zoek ook niet verder voor kaas, brood, groenten en fruit. Misschien zin om eens te genieten van een van onze bereide gerechten? Spring dan zeker binnen in onze beenhouwerszaak te Beveren!

Klik hier om te bestellen
eetarrangementen

Feestfolder

Als u voor een bepaalde feestdag of groepsgelegenheid op zoek bent naar heerlijke eetarrangementen, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze specialiteit is een kaastafel, waarbij u beschikt over een heel menu aan overheerlijke kaasgerechten. Daarnaast beschikken wij ook over zomerse BBQ-vleespakketten of frisse koude schotels, die u personaliseert naar eigen voorkeur. Kies eveneens ook om gezellig te tafelen met een pizza party of gourmetavond. Onze beenhouwer te Beveren staat hierin graag flexibel voor u klaar.

Bekijk de verschillende formules
Gezellig koken

onze recepten

Inspiratie nodig? Breng dan zeker eens een kijkje op onze receptenpagina. Speciaal voor u delen we enkele van onze favoriete receptjes, van de Vlaamse klassiekers tot de meere exotische barbeques. Gerechtje gevonden? Bestel dan direct de benodigde ingrediënten, supervers én gemakkelijk dus! Laat ons gerust weten naar welke bereidingen u op zoek bent, wij helpen je graag verder!

Bekijk onze recepten